Termeni și Condiții
Home
Acest site este operat de către societatea Total Cleaning Center SRL, cu sediul în județul Cluj, Sat Deusu, Com Chinteni, nr. 147, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J12/2915/2012.
Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului totalcleaningcenter.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori / Clienți". Utilizatorii/ Clienții vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Continutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală.
Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. De asemenea, este interzisă interferarea în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Plasarea comenzii
Utilizatorul/Clientul esti singurul care ia decizia de cumpărare.
Comenzile se primesc doar pe mail sau telefonic, dupa solicitarea unei oferte.
Accesarea produselor se face foarte simplu, puteți ajunge la produsul dorit în doar câteva secunde și puteți alege dintr-o gamă largă, toate având în comun calitatea și cel mai bun preț.

Termene de livrare, transport
Termenul de livrare este afișat în pagina fiecărui produs.
Livrarea este națională, fiind acoperite toate localitățile și se face prin transport dedicat sau prin curier.

Securitatea datelor
Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii și a facturării) și pentru informări comerciale cu privire la site-ul Total Cleaning Center.
Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, noi, Total Cleaning Center, ne asumăm obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.
Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de solicitare oferta vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, și în cazul în care se dorește de către dvs., eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.
Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces și de intervenție asupra datelor și dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm sa ne informați cât mai curând posibil.
Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.
Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi față de produsul ce-l prezintă, în funcție de rezoluția ecranului, respectiv setările monitorului.
Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial, (dacă este acceptat de către cumpărător) care vă vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.
Sunteți de acord și acceptați ca, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhiva din conținutul site-ului, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veti găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare
În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.
În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea solicitarii de oferta, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.
Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Fraudă și conflicte
Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor.
Fii primul care află despre ofertele Total Cleaning Center
CONTACTEAZĂ-NE LA
Email birou: office@aparatedecuratat.ro 
Email vânzări: vanzari@aparatedecuratat.ro 
Telefon birou: 0724 675038
Telefon vânzări: 0768 001073
Telefon service: 0735 973313